Categorii: Știri Stiri externe Viral

FOTO. Iubita lui Ronaldo, cu posteriorul la vedere! Bruneta a încins internetul

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a copiat-o pe soția lui Lionel Messi cu un clip uluitor.  Brunta s-a lăsat filmată cu posteriorul la vedere, iar fotografia a încins internetul

Iubita lui Cristiano Ronaldo se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, deși în ultimele zile s-a vorbit foarte mult despre corpul ei după naștere, pentru că și-a arătat corpul natural, fără filtru, la doar câteva luni după o naștere multiplă.

Frumoasa argentiniană este cunoscută pentru fizicul său seducător, pe care are grijă să îl pună în evidență în diverse postări pe rețelele de socializare.

Iubita lui Ronaldo, cu posteriorul de  la vedere!

Tânăra, care în urmă cu câteva săptămâni a fost criticată pentru forma sa fizică la doar câteva săptămâni după ce a născut, a demonstrat contrariul în videoclipul pe care l-a împărtășit cu fanii săi.

Îmbrăcată în lenjerie intimă neagră și o cămașă albă asortată, cu tocuri cu platformă roz, frumoasa brunetă părea în formă.

Georgina Rodriguez a fost acuzată că și-a făcut operații estetice

Cel mai mare accent a fost pus pe posteriorul ei bine conturat, pe care l-a arătat cu mândrie în videoclipul filmat în curtea unei case.

Altfel, ne amintim că celebrul cuplu aștepta gemeni – o fată și un băiat, când în luna aprilie a acestui an au anunțat că unul dintre ei nu a putut supraviețui.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Georgina Rodriguez a fost acuzată că și-a făcut operații estetice, în special BBL aka Brazilian Butt Lift, deoarece și-a schimbat drastic înfățișarea după ce l-a întâlnit pe unul dintre cei mai populari fotbaliști, Cristiano Ronaldo. Recent, unii fani caută fotografii vechi ale ei înainte de Cristiano.

Între timp, simbolul fotbalului a felicitat-o pe Georgina Rodriguez pentru cadoul perfect, după ce Netflix a lansat I Am Georgina cu ocazia zilei sale de naștere.

Georgina Rodriguez este un model spaniol, dansatoare și influencer, cunoscută mai ales pentru că este iubita lui Cristiano Ronaldo. Pe lângă cel mai recent serial Netflix, I Am Georgina, Georgina Rodriguez este cunoscută și pentru apariția sa în revista Women’s Health, una dintre cele mai prestigioase reviste de modă din lume.

Georgina pare să se fi făcut deja un nume în industrie. Ea a adunat milioane de urmăritori pe rețelele de socializare ca urmare a noii sale celebrități, inclusiv peste treizeci și două de milioane numai pe Instagram.

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR