Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ipostaza incitantă în care s-a pozat Ruby. ”Sexy rău”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a pozat într-o ipostază incitantă, sumar îmbrăcată. Apariția artistei, în vârstă de 33 de ani, a înfiebântat imediat imaginația celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializarre. Ruby a primit tot felul de mesaje după publicarea imaginilor respective.

Ruby apare mai provocatoare ca niciodată în două fotografii pe care le-a dat publicității pe rețelele de socializare.

Cântăreața s-a lăsat fotografiată în balcon, purtând doar bikini, în timp ce în partea de sus și-a acopeit bustul cu niște accesoii în fomă de scoici.

Ipostaza incitantă în care s-a pozat Ruby. ”Ești o adevărată zeiță”

Apariția incendiară a vedetei a adunat zeci de mii de like-uri în mediul online și numeroase mesaje de la internauți.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Sexy Rău, ”Ești o adevărată zeiță”, ”Răcești, viața mea, se lasă frig rău seara”, ”Să-i dea Dumnezeu sanatate lui ala care ți-a facut pozele, noi ramanem cu uitatul”, ”Este foarte greu să trec peste aceste poze”, ”Cu Rubița treci 3 ierni lejer fără să-ți mai pui pijama”, ”Iar ți-au stins lumina? Sau faci economie la curent?”, ”RUBY mi-ai facut pofta de scoici”, ”Offf, Doamne”, ”Ești regina fumuseții”, sunt câteva dintre mesajele primite de Ruby.

Ruby are o relație cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR