Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Imagini emoționante cu Andreea Marin în copilărie. Cum arăta fosta zână a surprizelor

Vedeta de televiziune Andreea Marin a umblat în albumul cu amintiri, de unde a scos la iveală imagini emoționante de pe vremea când era doar o copilă.

De Sfântul Nicolae, Andreea Marin a dat publicității mai multe imagini care datează din urmă cu foarte mulți ani, când era doar o copilă. În imagini, Andreea Marin apare alături de tatăl său, dar și d bunicul ei, ambii pe nume Nicolae.

”Trei generații, bunicul, tata – cei doi Nicolae ce mi-au făcut această zi de neuitat mereu – și eu, crescând susținută de acești doi stâlpi ai familiei, pe care m-am bazat mereu. Ce trece timpul, și aici, pe pământ, și în cer… Cu gândul la îngerii mei…”, a notat Andreea Marin în dreptul imaginilor de colecție.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Ce spune Andreea Marin despre fiica ei, Violeta

Vedeta de televiziune Andreea Marin este foarte mândră de fiica sa, Violeta. Despre adolescentă a făcut aceasta declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”E… o mândrie, trebuie să recunosc. E cât mine aproape…”, a spus Andreea Marin. ”Da, nici nu știe ea cât de mult semănăm… și fizic, și ca atitudine față de viață”, a completat ea.

Prezentatoarea de televiziune a comentat și despre înclinațiile artistice pe care le are Violeta, mărturisind că o va susține indiferent de ce va alege să facă în viață. ”Să își urmeze pasiunile. Deși să știți că are și alte înclina ii. Dar e în perioada în care caută ce i se potrive te mai bine, iar eu o voi susține oricum. E drumul ei și eu am un singur scop: să o văd fericită!”, a mai spus Andreea Marin.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR