Categorii: Monden Vedete internationale

FOTO | Ea este iubita lui Elon Musk! Artista e cu 17 ani mai tânără decât el

Iubita lui Elon Musk este nimeni alta decât Grimes, o cântăreață celebră peste Ocean. Deși artista e cu 17 ani mai tânără decât el, diferența de vârstă nu contează și cei doi se înțeleg foarte bine. 

Iubita lui Elon Musk nu a cunoscut faima după ce a început o relație cu el. Tânăra de 31 de ani este o artistă binecunoscută peste Ocean și nu numai, iar excentricitatea sa a cucerit publicul.

Artista e cu 17 ani mai tânără decât Elon Musk

Născută în Canada, Grimes cântă, compune piese și este și artist vizual. Tânăra cu origini ucrainiene a abandonat studiile universitare și la 19 ani s-a apucat de muzică. Al treilea album al său, Visions, a propulsat-o în topuri și numărul fanilor săi a crescut semnificativ. Melodiile sale conțin elemente din mai multe genuri, precum dreampop, R&B, electronic și hip hop.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Zvonurile despre relația amoroasă dintre Grimes și Elon Musk au apărut în mai 2018, iar la un an distanță artista și fondatorul Tesla și Space X au vorbit pentru prima oară despre legătura dintre ei. 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR