Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Daniela Crudu, cu sânii pe afară, în cea mai obraznică ținută. Artista a încins imaginația sexului tare

Daniela Crudu,  în vârstă de 31 de ani, are apariții din ce în ce mai senzuale, reușind să se facă remarcată de fiecare dată. Bruneta a îmbrăcat o ținută obraznică, iar sânii i-au ieșit afară din decolteu. Fosta asistentă TV a încins imaginația masculilor.

Daniela Crudu a etalat cel mai obraznic decolteu pe rețelele de socializare, stârnind, cu siguranță, invidie în rândul tuturor femeilor.

Chiar dacă nu este prima oară când Daniela Crudu îmbracă o ținută sexy, acum internauții au rămas cu gura căscată, căci bustul generos al brunetei a ieșit pe afară.

Daniela Crudu, cu sânii pe afară, în cea mai obraznică ținută

Imbrăcată într-o rochită decupată, bruneta, conștientă de atuurile sale fizice, și-a adus în prim-plan sânii voluptoși și a reușit din nou să sucească mintea masculilor.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

 

Daniela Crudu a recunoscut, în emisiunea lui Dan Capatos, că și-a schimbat implanturile.

Cât cântăresc sânii Danielei Crudu

Fosta asistentă Tv și-a schimbat silicoanele cu altele mult mai mari, de 1 litru.

„Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a explicat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

Anul trecut, Daniela Crudu și-a făcut o operație de liposcuție, mărturisind că a fost singură soluție, pentru  că nu a reușit în niciun fel să scape de grăsimea de la coapse.
Bruneta a recunoscut că și-a făcut 5 operații, dintre care 3 la sâni, însă a avut și mai multe intervenții ușoare, injectări cu botox, acid hialuronic.
Recent, Daniela Crudu a fost extrem de deranjată de comentariile lui Nea Mărin și a făcut o criză de nervi. Coregraful a fost impresionat de aspectul fizic din adolescență al Danielei Crudu, subliniind că frumusețea naturală o avantaja mai bine.
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?