Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit religios, ieri, iar petrecerea desfășurată la Palatul Snagov a fost una pe cinste. În jur de 1.000 de invitați au celebrat alături de miri, printre aceștia numărându-se și Anamaria Prodan. 

Impresara a ales să poarte o rochie elegantă, de culoare albastră. După ce în vară Anamaria și-a uluit fanii cu fotografii în costum de baie, și de data aceasta a impresionat cu silueta impecabilă. Deși era lungă, rochia îi sublinia formele, iar coafura completa perfect ținuta. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de socrul mic, Gigi Becali, dar și alături de mai multe VIP-uri prezente la eveniment. Imaginile au ajuns apoi pe pagina de Instagram a impresarei. 

Anamaria Prodan a venit singură la nuntă

„Us❤️The best of The best ! Love u, Patroane”, a scris Anamaria în dreptul fotografiei în care apare împreună cu Gigi Becali.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nunta Teodorei Becali a fost una grandioasă, iar invitații numai unul și unul, au petrecut până dimineață. Meniul a fost unul exclusivist, iar invitații s-au distrat de minune. Muzicienii care au cântat la fastuosul eveniment au fost pe placul tuturor, iar socrul mic a apreciat în special momentul oferit de Pindu. Patronul de la FCSB a scos din buzunar mii de euro în timp ce iubitul interpret de folclor machidonesc cânta alături de formație.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR