Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Cum s-a fotografiat Diana Dumitrescu în vacanță. Fanii, încântați de cum se prezintă vedeta

Actrița Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanță. Vedeta este apreciată de fani pentru fiecare apariție a sa. și de data aceasta, Diana Dumitrescu a atras imediat atenția fanilor din mediul onlne, care s-au grăbit să îi trimtă mesaje.

Diana Dumitrescu este una dintre vedetele care sunt foarte active pe rețelele de socializare, acolo unde își țin fcanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața lor.

Zilele acestea, actrița a publicat, în mediul online, câteva fotografii din vacanța petrecută într-o destinație exotică.

Cum s-a fotografiat Diana Dumitrescu în vacanță. Complimentată pentru felul în care arată

Diana Dumitrescu și-a încântat admiratorii cu fotografiile respective.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Adorabilă”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Minunată”, ”Cea mai sexy șiu frumoasă femeie din România”, ”Frumoasă”, ”Eleganță și stil !Simplitatea ta te face cea mai frumoasă!”, ”Foarte frumoasă ești regină”, ”Ești frumoasă”, ”Ești strălucitoare, frumoasa și naturală!”, au lăudat-o internauți.

Diana Dumitrescu e căsătorită și are un băiețel

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Micuțul se numește Carol. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion. La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Diana Dumitrescu a făcut mărturisiri despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a devenit mămică.

 

Diana Dumitrescu a explicat că s-a luptat cu kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii. „Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă. Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile. În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona. Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite”, a afirmat vedeta.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR