Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Cum arată palatul de 2 milioane de euro al lui Nicolae Guță

Nicolae Guță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai bogați soliști din România. Iată cum arată palatul de 2 milioane de euro pe care și l-a ridicat la Petroșani. 

Nicolae Guță a cheltuit, de-a lungul timpului, sume fabuloase pentru a construi case pentru familia sa. Cea mai cunoscută reședință a artistului este casa lui din Petroșani, care arată ca un palat. A costat două milioane de euro și în prezent Guță locuiește acolo. 

Cum arată palatul de 2 milioane de euro al lui Nicolae Guță

În doar câțiva ani, interpretul a construit mai multe case, fiecare dintre ele fiind destinată unuia dintre moștenitorii săi. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Manelistul a deținut, la un moment dat, și o hală industrială, pe care a vândut-o cu 85.000 de euro, cât și un teren, pe care l-a cedat pentru 70.000 de euro. Guță a avut probleme cu Fiscul, în urmă cu mai mulți ani declarând că are de plătit datorii de cinci miliarde de lei vechi.

„Fiscul m-a pus pe butuci. Am fost de bună-credinţă, am plătit impresar, contabil, dar m-au păcălit. Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate, dar i-am lăsat în ţară, am investit într-o zonă defavorizată. De zece ani, mă chinui să termin o pensiune cu 28 de camere în Petroşani. Şi nici Cristinei nu am de unde să-i cumpăr maşină scumpă.”, spunea artistul atunci. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat