Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Cum arată nasul Andei Adam după rinoplastie!

Așa cum le-a promis fanilor săi, Anda Adam a dezvăluit cum arată nasul ei, după rinoplastia suferită la începutul anului. 

Nemulțumită de deviația de sept pe care o avea, Anda a decis să se opereze la începutul lui 2020. Deschisă ca de obicei, artista i-a anunțat pe fani că va face o rinoplastie și că le va arăta rezultatul, lucru pe care l-a făcut azi. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum arată nasul Andei Adam după rinoplastie

„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a scris Anda pe Instagram.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR