Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. Reacțiile celor care au văzut-o

Monica Bârlădeanu s-a afișat în fața fanilor săi din mediul online fără pic de machiaj pe chipt. reacțiile celor care au văzut-o sută la sută naturală nu au întârziat să apară.

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 41 de ani, este considerată una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc. Actrița s-a afișat în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare total nemachiată, lucru care a luat prin surprindere pe toată lumea. ”Simt mereu nevoia sa bag un selfie dupa orice tratament cosmetic #nomakeup”, le-a mărturisit vedeta celor care o urmăresc în mediul online.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Reacțiile internauților au apărut imediat după postarea Monicăi Bârlădeanu. ”Superbă, respect”, ”Dacă era o simplă poză fără nume jur că nu știam cine este”, ”Cine-i persoana?!?”, ”Una dintre cele mai frumoase femei. Simplă, naturală, elegantă”, ”Frumusețe naturală”, ”Mereu frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de actrița din serialul ”Vlad” de la internauți.

Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță

Monica Bârlădeanu este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră impresionantă în televiziune și ca actriță.

Însă, în urmă cu ani, pe vremea când era adolescentă, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a povestit vedeta într-un interviu.

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?