Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Cum arăta Iuliana Tudor în studenție. Imagine de colecție cu vedeta

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de an, a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie de colecție, în care apare așa cum arăta pe vremea studenției. Vedeta de la Televiziunea Națională avea la acea vreme în jur de 20 de ani. Fanii au fost plăcut surpinși de postarea Iulianei Tudor.

Iuliana Tudor și-a surprins fanii din mediul onluine cu o fortografie de arhivă. Acesta a dat publicității o imagine care datează de pe veema când aceasta era studentă.

”…pe la 20 de ani, studentă!”, a notat prezentatoarea TV în dreptul imaginii.

Cum arăta Iuliana Tudor în studenție. Admiratorii au complmentat-o pentru cum arată

Fotografia postată de Iuliana Tudor a fost extrem de apreciată de fani, c are au complimentat-o pentru felul în care aceasta arăta și arată.

”Credeam ca e poza recenta. La fel de tanara si frumoasa!”, ”Și eu câte credeam ca e făcută în toamna”, ”Frumoasa.Neschimbata ca atunci si acuma”, ”Așa sunteți și acuma , tânără și superbă!”, ”Frumoasă ca de obicei!”, ”O drăguță!”, ”Superbă în toate, respect impus prin simpla prezenţă”, ”Ce frumoasa-i tinerețea păstrată bine”, ”Minunata atunci,minunata si acum!”, ”Frumoasa! atunci frumoasa si acum!”, ”Neschimbată!”, i-au transms admiratorii.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiat

Prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal ”cât e ceasul” (foarte inteligent) să mă bag în seamă cumva… la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună…”, a dezvăluit Iuliana Tudor într-un interviu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR