Categorii: Monden Vedete internationale

FOTO | Cristiano Ronaldo, vacanță de poveste cu iubita și cei patru copii ai săi

Cristiano Ronaldo a fost, recent, într-o vacanță de poveste cu iubita și cei patru copii ai săi. Georgina Rodriguez a postat fotografii hibernale cu întreaga familie.

Cristiano Ronaldo, vacanță de poveste

După un an plin de performanțe remarcabile, fotbalistul a decis, recent, să ia o scurtă pauză în care să își încarce bateriile și să se relaxeze. Și ce poate fi mai plăcut decât să petreci timp alături de familie. 

Cristiano și iubita sa, Georgina, au plecat într-o vacanță de poveste alături de cei patru copii ai sportivului. Frumosul manechin a postat pe o rețea socială imagini în care cei șase se bucură de zăpadă, în timp ce Cristiano reușea să impresioneze pe toată lumea cu un salt incredibil. 

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În dreptul unei fotografii, iubita lui Ronaldo a scris că „mama” este cuvântul său favorit, semn că are o relație apropiată atât cu fiica sa, Alana Martina, cât și cu gemenii Eva și Mateo și cu Cristiano Junior. Fotbalistul are trei copii care au fost concepuți in vitro, însă nu a dezvăluit niciodată cine este mama lor. 

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important