Categorii: Știri

FOTO. Cine sunt și cum arată cele mai sexy femei de pe Instagram, în 2021

Instagram are unele dintre cele mai tari femei care nu ar fi fost atât de populare fără aplicație. Prin urmare, este platforma de socializare numărul unu când vine vorba de imagini sexy.

Fotografiile și videoclipurile sunt cele care conduc aplicația. Prin urmare, Instagram este un loc ideal pentru modelele aspirante.

Am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai tari femei de pe Instagram, de la actrițe celebre la femei obișnuite care au știut să profite în mod corespunzător de rețelele sociale.

Cindy Prado

Este un model de Instagram în vârstă de 27 de ani. Modelul este cunoscut pentru apariții pentru reviste precum FHM și pentru colaborarea cu companii precum Telemundo.

Urmăritori pe IG: 801.000

Melanie Iglesias

Este un model și actriță americană, în vârstă de 31 de ani, cunoscută fanilor MTV ca colaboratoare la Guy Code și Girl Code. De asemenea, a lucrat ca Royal Flush Girl la World Poker Tour în 2011.

Ea a fost câștigătoarea „Hometown Hotties”  în 2010.

Urmăritori pe IG: 1,2 milioane

Emily Ratajkowski

Model și actriță în vârstă de 27 de ani s-a născut în Westminster, Anglia. A jucat în popularul videoclip „Blurred Lines” și a apărut pe iCarly din 2009 până în 2010. Ea a interpretat-o ​​pe amanta lui Ben Affleck în Gone Girl din 2014. După ce a dansat  în piesa „Blurred Lines”  ea a devenit faimoasă.

Urmăritori pe IG: 22,7 milioane

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel este un model Victoria’s Secret în vârstă de 30 de ani. Forbes a a clasat-o pe locul 10 în 2012. Ea a avut un venit anual estimat la 3,3 milioane de dolari în 2013.

Urmăritori pe IG: 13,3 milioane

Jen Selter

Acest model are 25 de ani și s-a născut în Roslyn, NY. AskMe a pozitionat-o pe locul 82 în topul celor mai frumoase femei din 2014. A apărut în publicații precum Elle, Maxim, FHM, Vanity Fair și Muscle & Fitness.
Urmăritori pe IG: 12,7 milioane

Emily Sears

Are 36 de ani si este un model australian cu peste 15 coperți de reviste cu numele ei. Ea a apărut în GQ, FHM, Zoo Weekly și Maxim.
Urmăritori pe IG: 4,6 milioane

 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Yovanna Ventura

Ea este o vedetă în rețelele sociale și model; născută în Miami, în vârstă de 23 de ani, postează rutine de antrenament și idei de dietă pe contul ei de Instagram extrem de popular.
Urmăritori pe IG: 5,5 milioane

Kate Upton

Este model și actriță, de asemenea, are 26 de ani. A fost desemnată Rookie of the Year după ce a onorat coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue în 2011.

Ea a apărut, de asemenea, pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue în 2012, 2013 și 2017 și a fost modelul pe coperta ediției a 100-a aniversare a Vanity Fair.
Urmăritori pe IG: 5,9 milioane

Tammy Hembrow

Este mamă si blogger pe Instagram. S-a născut în Australia. Guru-ul Fitness-ului și-a lucrat corpul înainte și după sarcină pentru a inspira alte mame să obțină corpul pe care și-l doresc după naștere.

Urmăritori pe IG: 9,4 milioane

Yanet Garcia

Un model și meteorolog mexican în vârstă de 28 de ani a devenit extrem de popular pe Instagram. Ea a deschis o școală de modeling în orașul ei natal, Monterrey, numită Yanet Garcia Models.

Urmăritori pe IG: 10,2 milioane

 

Kindly Myers

Modelul Bikini s-a născut în Kentucky. Ea are 33 de ani. A pozat pentru reviste populare pentru bărbați, cum ar fi Maxim, Playboy și FHM.
Urmăritori pe IG: 1,5 milioane

Svetlana Bilyalova

Model și celebritate pr Instagram în vârstă de 30 de ani, născută la Moscova, Rusia, a devenit cunoscută pentru selfie-urile ei și pentru videoclipurile ocazionale amuzante.

Urmăritori pe IG: 6,3 milioane

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?