Categorii: Monden Vedete internationale

FOTO | Celine Dion, suspectată că și-a făcut operații estetice! Cum arată acum

Celine Dion este suspectată că și-a făcut operații estetice. Dacă anul trecut artista și-a îngrijorat fanii cu aspectul său, în prezent arată cu totul altfel.

La 51 de ani, Celine Dion radiază din nou. În ultimele luni, solista a surprins pe toată lumea cu un nou aspect și cu un nou stil vestimentar.

Celine Dion, suspectată că și-a făcut operații estetice

Dion și-a schimbat coafura, culoarea părului și poartă ținute care îi pun în evidență silueta. Noul chip al artistei i-a făcut pe mulți să suspecteze că a trecut pe la cabinetul esteticianului, având în vedere că în primăvară tenul lui Celine părea afectat destul de tare de trecerea anilor. Mai mult, gurile rele susțin că solista are o altă expresie facială, semn al intervențiilor de înfrumusețare. 

Dacă anii trecuți vedeta era criticată deseori și pentru stilul vestimentar, se pare că și-a schimbat stiliștii și acum primește numeroase complimente pentru ținutele purtate. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Foto: Profimedia

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important