Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

FOTO. Cele mai sexy fotografii cu Ariana Grande. De la iepurașul Playboy la apariții dramatice

Solista Ariana Grande a devenit un nume cunoscut de când și-a început cariera la vârsta de 15 ani. Deși a jucat în multe spectacole de teatru, inclusiv în Broadway’s 13, ea nu și-a găsit faima până în 2010, când a jucat în Victorious de la Nickelodeon.  

Vedeta a intrat în lumina reflectoarelor cu părul roșu aprins până la umeri, dar de atunci și-a îmbunătățit aspectul și a servit niște look-uri incredibile de-a lungul carierei sale.

Ariana și-a dezvoltat rapid un aspect distinctiv,   marcând o apariție cu o coadă de cal înalte și cu spatele gol și purtând cizme înalte, cu hanorace și pulovere supradimensionate.

De la ținute glam la alegeri dramatice

Acestea fiind spuse, vedeta pop și-a uimit fanii de-a lungul anilor cu unele dintre alegerile ei de modă, de la glam inspirat din anii 60, o rochie picurată în diamante și alegeri dramatice pe covorul roșu.

În luna iunie, Ariana va împlini 29 de ani, iar Daily Star a decis să arunce o privire la unele dintre cele mai sexy fotografii ale Ariana Grande.

Bunny style

Purtând o rochie mini neagră, mătăsoasă, cu jumătatea de sus din paiete, cântăreața și-a a purtat o coadă de cal elegantă. Ea a accesorizat ținuta cu mănuși de mătase și o geantă mică cu pene în partea de jos.

”Vopseaua perfectă”

Întinsă într-o piscină colorată complet goală, fără altceva decât vopsea care o acoperă, a devenit rapid unul dintre cele mai emblematice look-uri ale  solisteiAriana.

În videoclipul ei God is A Woman, vedeta și-a pictat corpul în nuanțe de roz și violet.

Cântecul, care este despre împuternicirea femeii, a arătat diferite fragmente ale cântăreței întinse într-o piscină, cu aceleași culori învolburând în jurul ei.

Met Gala

Este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea modei în care vedetele se întrec pentru a avea cele mai bune ținute.

În 2018, Ariana a uimit pe toată lumea cu rochia ei pentru Gala Met, a cărei temă în acel an a fost Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Pentru prima ei apariție la Met Gala, cântăreața a purtat o rochie Vera Wang care avea imagini din fresca emblematică a lui Michel Angelo, Judecata de Apoi.

Imaginea istorică este văzută acoperind tot peretele altarului Capelei Sixtine.

O privire mai atentă arată că pe corsetul rochiei, o imagine a lui Isus Hristos ocupă locul principal:

Cântăreața avea o față plină de machiaj plin de farmec, iar părul ei era dat pe spate, cu o fundă lungă nud în vârful capului.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Little Black Dress

Purtând o rochie neagră uimitoare, cu un singur umăr, cu diamante, vedeta a aruncat o privire uimitoare în cameră. Deși și-a păstrat părul  pe spate, a lăsat două șuvițe.

Fotografia a primit peste 11 milioane de aprecieri, iar un fan a numit cele două imagini „ireale”.

”Nu-i spune înger”

Ariana a arătat senzațional în videoclipul ei pentru Don’t Call Me Angel, alături de cântăreții Lana Del Rey și Miley Cyrus.

Cântecul ei a devenit single-ul principal de pe coloana sonoră a filmului Charlie’s Angels din 2019, iar cei trei cântăreți au purtat cu toții aripi de înger dramatice pentru a însoți aspectul lor dramatic.

Ariana a fost cea care a furat videoclipul cu rochia ei albă mini BERTA. Ținuta uimitoare este o mini rochie argintie cu cristale, care are un corset mulat și o fustă plic în partea de jos. Cântăreața a purtat aripi cu pene albe și a purtat celebrele ei cizme până la genunchi pentru a completa look-ul.

Moda anilor 60

Ariana a decis să se întoarcă în anii 60 cu aspectul ei realizat pentru clipul Positions, care a apărut pe albumul ei cu același nume. În videoclip, cântăreața joacă rolul președintelui și poartă niște look-uri senzaționale cu pălării mici, cercei cu bule, mănuși și perle.

Potrivindu-se cu tema videoclipului, cântăreața a uimit într-o ținută verde pentru fotografiile din albumul ei.
Având coada de cal plină de volum, Ariana a purtat o bentiță neagră. Păstrând tema anilor 60, ea a purtat cercei mari cu flori verzi, care se potrivesc.

Rochii dramatice

Ariana a avut multe apariții pe Covorul roșu de-a lungul carierei sale, dar rochia ei pentru premiile Grammy 2020 i-a adus aspectul la un alt nivel.

Fără a păstra aspectul subtil, cântăreața a năvălit pe covor într-o rochie gri masivă.

Ea a combinat rochia din tul fără bretele cu mănuși gri pentru a se asorta împreună cu cercei cu diamante strălucitori.
Purtând rochia personalizată Giambattista Valli, Ariana și-a păstrat coada de cal..

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”