Categorii: Monden Vedete internationale Viral

FOTO | Ce s-a ales de actorul din „Iisus din Nazaret”! Cum arată la 75 de ani

Robert Powell, actorul care a jucat rolul principal în filmul „Iisus din Nazaret”, a ajuns la 75 de ani. Iată ce s-a ales de bărbat și cum arată acum. 

De-a lungul timpului, 12 actori celebri au avut curajul de a juca dificilul rol al lui Iisus. Cel mai cunoscut și iubit de public rămâne Robert Powell, chiar și la 42 de ani de la lansarea peliculei „Iisus din Nazaret”. 

Ce s-a ales de actorul din „Iisus din Nazaret”

Deși regizorul Zeffirelli își dorea pentru rol nume ca Al Pacino sau Dustin Hoffman, cand i-a vazut privirea lui Powell a știut imediat că el este cel mai potrivit actor. 

După celebrul film, Powell a continuat cariera în actorie și a reușit să joace în numeroase filme și seriale. În 2017, el a fost naratorul unui documentar despre „Iisus din Nazaret”, iar vocea sa specială a rămas în mintea publicului. 

Intr-un interviu oferit celor de la History Channel, Powell a dezvăluit cum a fost să revină asupra rolului memorabil. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„A fost foarte dificil să revin la povestea lui Iisus deoarece eram total schimbat. Acesta este un motiv care m-a făcut să mă implic în proiect. Acum 40 de ani, îl evitam pe Iisus, iar Franco Zeffirelli a crezut că putem îmbina divinul cu umanul, pentru a arăta latura umană a lui Dumnezeu, însă nu a fost posibil”, a spus actorul. 

Foto: Profimedia

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important