Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ce mai face și cum arată actrița Alina Chivulescu. ”E foarte discutabilă partea asta cu frumuseţea”

Actrița Alina Chivulescu este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase prezențe din showbiz-ul românesc. la 47 de ani, vedeta arată foarte bine și este într-o formă ficiă de invidiat. Artista a explicat, într-un interviu, cât de mult a ajutat-o frumusețea în carieră.

Alina Chivulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. A a devenit cunoscută după ce s-a numărat printre protagoniștii serialului ”La bloc”, în care a interpretat rolul Belei. Ulterior, a apărut în numeroase filme și seriale care s-au bucurat de succes la public. Din data de 8 marie, Alina Chivulescu va apărea în serialul ”RUXX”, de la HBO Max, unde dă viață personajului Liliana. În plan personal, Alina Chivulescu este căsătorită, din anul 2018, cu regizorul Dan Chișu. Vedeta are un băiat, Michael, din prima sa căsnicie.

Alina Chivulescu arată extraordinar de bine la 47 de ani. Are o siluetă de vis și este o prezență care atrage privirile oriunde își face apariția. De altfel, în urmă cu ani, a câștigat un concurs de Miss la Mangalia. Despre cum a ajutat-o frumusețea în carieră a vorbit actrița într-un interviu pentru okmagazine.ro. ”E ipocrit să spun că nu. Şi e lipsă de modestie să spun că da. Dar probabil că am avut o aparenţă agreabilă şi da, ajută, pe bune. Oriunde – şi într-un magazin, la cumpărături. Dar e foarte discutabilă partea asta cu frumuseţea, e o chestiune de gust. Şi cred că şi mai mult te poate ajuta caracterul special pe care îl poţi avea decât o frumuseţe evidentă… La acel concurs, mama m-a împins să particip”, a spus aceasta.

Ce mai face și cum arată actrița Alina Chivulescu. ”Nu am nicio secundă presiunea vârstei”

Întrebată cum se simte la 47 de ani, Alina Chivulescu a răspuns: ”La un moment dat mi-a zis mama că i-a spus cineva: „Ce-a îmbătrânit Alina!“. Câteva zile chiar am suferit. După care am realizat că cine făcuse comentariul nu mă mai văzuse de la 18 ani. Nu, eu nu mă simt de o anume vârstă. Poate că vine şi din faptul că prietenele mele, Dana Rogoz şi Adela Popescu, sunt mult mai tinere decât mine. Le am şi pe Elvira Deatcu şi Rodica Lazăr prietene de atâţia ani şi ele îmi arată zilnic ce mişto poţi să fii şi la 45+ Dar nu am nicio secundă presiunea vârstei. Mi se pare realmente că, în vremurile pe care le trăim, e un privilegiu să înaintezi în vârstă”.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Alina Chivulescu a făcut declarații și despre mariajul cu Dan Chișu, mărturisind că înainte de a se mărita a doua oară nu se gândea la o a doua căsnicie: ”Evident că nu mi-a plăcut singurătatea şi că anticipam, într-un fel, momentul în care Michael va creşte şi mă întrebam ce voi face, dar fără să privesc situaţia cu disperare. Consideram că lucrurile merg într-un sens bun pentru mine şi acceptam mersul vieţii. Pe de altă parte, atunci credeam că n-o să mă mai căsătoresc. Culmea! Varianta asta ieşea clar din plan. Mă gândeam: „Ai ratat o dată, gata, a doua oară nu mai merge“. Dar iată că s-a întâmplat până la urmă. Când e dat să fie, se întâmplă. Iar lucrurile au venit organic. Nici eu, nici Dan n-am făcut vreun efort. A fost să fie. Semănăm destul de mult, suntem născuţi în aceeaşi zi, 21 iulie. Şi, de fapt, e o chestie de asemănare, dar şi de complementaritate. E o întâlnire pentru care eu îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu”.

FOTO: Facebook Alina Chivulescu

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR