Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Ce le îndeamnă Vica Blochina pe femei în plină pandemie de coronavirus. ”Bărbatul tău să fie mândru de tine”

În plină pandemiei de coronavirus în România, Vica Blochina le-a făcut recomandări doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc în mediul online.

Vica Blochina le-a sfătuit pe femei să nu se neglijeze în această perioadă de autoizolare, ba dimpotrivă, să aibă foarte mare grijă de ele și să fie mereu aranjate, pentru ca partenerii lor de viață să fie mândri de ele.


”Să nu vă prind prin casă cu pijamale și halate flaușate! Șosete groase, părul nespălat!! Nu suntem bolnave ! Doar respectăm regurile! Deci ne respectăm și ne iubim!… Ne aranjăm, ne spălam , ne cremuim, ne parfumăm….!!! Facem sport ! Să fim super exemplu pentru familia noastră , soții voștri???, iubiți și copii!! Bărbatul tău să fie mândru de tine! Vă pup ♥️♥️♥️! Aștept poze și mesaje cum stați prin casă!!!”, a transmis Vica Blochina pe contul său de socializare.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mesajul este însoțit de o fotiografie în care Vica Blohina pozează sexy în pat.

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Ea s-a făcut remarcată în shwbiz-ul românesc în urma poveștii de iubire pe care a trăit-o cu fostul jucător de fotbal Vctor Pițurcă. Din relația celo doi a venit pe lume un băiat care se numește Edan.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important