Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Câte kilograme are Ruby. ”Sunt norocoasă că nu se pune, dar eu mi-aș dori să mă mai îngraș puțin”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a dezvăluit câte kilograme are. Aceasta a afirmat că și-ar dori să mai ia puțin în greutate. De asemenea, artista, în de 33 de ani, a explicat și cum se menține în formă.”Sunt norocoasă că nu se pune, dar eu mi-aș dori să mă mai îngraș puțin”, a declarat Ruby în cadrul unui interviu.

Ruby a dezvăluit care este greutatea sa în prezent. Aceasta a afirmat că și-ar dori să mai ia câteva kilograme.

De asemenea, Ruby a mărtuisit și ce face pentru a-și menține silueta.

Câte kilograme are Ruby. ”Niciodată nu am avut o dietă, un regim alimentar disciplinat”

„Nu am un meniu de vară special. Mănânc suc, beau suc, d-ăla negru, acidulat!”, a declarat Ruby pentru click.ro.

Zanni a vrut să-i ofere primul ajutor Anei Porgras, dar nu a putut-o căra, pentru că e prea scund. Scene de-a râsu’-plânsu’...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Niciodată nu am avut o dietă, un regim alimentar disciplinat. Mănânc ce apuc și când apuc, când mi-e poftă și când mi-e foame. Sunt norocoasă că nu se pune, dar eu mi-aș dori să mă mai îngraș puțin. Dar m-am îngrășat puțin acum. Am avut 40 de kilograme prin noiembrie-decembrie, dar acum sunt bucuroasă pentru că am 48-49 de kilograme. Eram foarte slăbuță! Sport nu reușesc să fac de prea multe ori pe săptămână, dar încerc să mă mențîn în formă”, a adăugat cântăreața.

Cel mai jenant moment din viața lui Ruby

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ruby a mărturisit că, de-a lungul carierei sale a avut parte de tot felul de incidente mai puțin plăcute. Într-un interviu pentru Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că la un moment dat a căzut de cinci ori pe scenă din cauza încălțărilor pe care le purta, iar la un alt eveniment și-a ascuns un tampon în sutien.

”Eu nu sunt petrecăreață, în general petrecerile la care particip sunt cele la care cânt. Cred că cea mai nebună a fost atunci când am căzut pe scenă de cinci ori, la începutul concertului am căzut, m-am ridicat, am mai stat, am căzut. Am purtat niște platforme foarte mari și nu eram foarte experimentată. La o petrecere tot de genul ăsta mi-am ascuns un tampon în sutien și pe parcursul petrecerii a alunecat și am ajuns prin ziare și a fost cea mai scandaloasă știre despre mine, am plâns… Nu mă afectează, eu trăiesc foarte mult în bula mea și mă concentrez foarte mult pe ceea ce fac și știu cât de mult muncesc și știu ceea ce fac și nu mă oprește nimic”, a detaliat Ruby, potrivit spynews.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat