Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Bianca Drăgușanu și-a luat o supermașină de 200.000 de euro!

La final de an, Bianca Drăgușanu și-a luat o supermașină de peste 200.000 de euro! După ce a trecut prin nenumărate certuri cu soțul ei și stabilise că divorțează, blondina s-a răzgândit și s-a răsfățat cu bolidul de lux. 

În loc să divorțeze, Bianca a decis să mai dea o șansă mariajului cu Alex Bodi și să își urmeze planurile profesionale și financiare.

Bianca Drăgușanu și-a luat o supermașină de 200.000 de euro

Astfel, fosta asistentă TV a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux, care costă peste 200.000 de euro, scrie Spynews. 

Drăgușanu și-a luat un Lamborghini Urus, care ascunde sub capotă 650 de cai putere și un motor V8 bi-turbo de 4 litri. Cu tracțiune integrală și o putere colosală, autoturismul accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 3.6 secunde, iar de la 0 la 200 de kilometri pe oră în 12.8 secunde.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Recent, Bianca și Bodi au plecat într-o vacanță la Madrid, semn că se înțeleg mai bine și au renunțat la divorț. Odată aflați în Spania, afaceristul a profitat de ocazie și a vizitat-o fiica lui mai mare, Chaqueline. Adolescenta locuiește cu mama ei biologică, în Alcala de Henares, dar și cu părinții lui Alex. 

În plus, Bianca a publicat o fotografie pe o rețea socială, unde a etalat un buchet de trandafiri pe care i l-a dăruit soțul ei. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat