Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO. Bianca Drăgușanu a detaliat toate operațiile estetice pe care și le-a făcut! A recunoscut tot, în direct, la tv

Bianca Drăgușanu a fost deseori criticată din cauza numeroaselor operații estetice la care a apelat. Cu toate acestea, blondina s-a transformat an de an și nu a negat niciodată că a fost la medicul estetician pentru a arăta bine. 

Invitată în emisiunea ‘Teo Show’, de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a recunoscut, în direct, toate operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Vedeta nu a venit singură, ci însoțită de doctorița ei din Cluj, Alexandra Filip. Medicul estetician a analizat-o pe Bianca în direct, la tv, și a enumerat toate intervențiile pe care și le-a făcut. Ultima intervenție a blondinei a fost una de micșorare a buzelor.

„Ea e doctorița mea estetician din Cluj. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Am avut o tentativă să le topesc. Este o substanță care se injectează și voiam o altă formă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Putem să remodelăm, dar să remodelăm o buză trebuie să topim înainte. Este un antidot care se injectează și omoară acidul hialuronic”, a completat și dr. Alexandra Filip.

Cât despre numărul operațiilor estetice ale Biancăi Drăgușanu, medicul estetician a spus că numărul acestora este mai mare de 30.

Bianca Drăgușanu are numeroase injectări la nivelul feței pentru a acoperi ridurile, două rinoplastii, intervenții la buze, implanturi mamare, fațete dentare și o corectură la nivelul liniei mandibulare. De asemenea, fosta prezentatoare tv și-a injectat grăsime în fund pentru a avea forma dorită.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat