Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Andreea Mitu, însărcinată din nou? Fanii sportivei sunt încântați

Andreea Mitu i-a pus recent pe gânduri pe internauți. Fanii sportivei sunt încântați de o a doua sarcină a jucătoarei de tenis, care recent s-a împăcat cu tatăl copilului său. 

Vara trecută, Andreea a anunțat că s-a despărțit de tatăl băiatului său, Laurent Garcia, imediat după nașterea lui Adam. Totuși, a fost nevoie doar de câteva luni ca să își rezolve problemele, iar aniversarea de un an a copilului i-a găsit împreună. Mitu și franco-spaniolul au mers într-o vacanță și de-atunci postează deseori imagini în care par fericiți. 

Andreea Mitu, însărcinată din nou?

„Mi-am dorit mult să am copilul, să fiu o mamă tânără, dar nu m-am gândit nicio clipă cât am fost însărcinată că nu voi mai juca tenis. Am norocul că am găsit și o doamnă care mă ajută. E drept, până acum, când are 7 luni, îl luam cu mine peste tot, mai ales la antrenamente. Acum începe să descopere, vrea o mai mare atenție, chiar vom merge împreună la Arad, unde am următorul turneu”, declara Andreea în urmă cu ceva timp. 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Recent, jucătoarea de tenis a postat pe o rețea socială o imagine de când era însărcinată, iar fanii săi sunt convinși că va mai avea un copil sau că plănuiește să rămână din nou gravidă cât mai curând. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR