Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Andreea Bănică, apariție de senzație pe Instagram. Cum a pozat blondina

Andreea Bănică este mai sexy ca niciodată. Artista s-a pozat fără inhibiții, Vedeta a încărcat pe rețelele de socializare o imagine incendiară. ”Frumusețe Superbitate Finețe Minunăție Prințesa!; Ești seducătoare in această ținută.”, sunt comentariile fanilor. Cuma  pozat blondina. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are un număr impresionant de urmăritori și face furori de fiecare dată când apare în public.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Andreea Bănică arată ca ieșită din adolescență.  Blondina arată atât de bine la 40 de ani și că are grijă de ea. Vedeta se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.

Andreea Bănică face furori pe Instagram

Solista a purtat recent o rochie roșie, cu o deschidere amplă pe unul dintre picioare și o eșarfă legată într-o fundă.
Imaginile au fost admirate de către internauți iar instantaneele au adunat peste 2.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare.
”Frumusețe Superbitate Finețe Minunăție Prințesa!; Ești seducătoare in această ținută.”, sunt comentariile fanilor.

Vedeta, despre operațiile estetice

,,Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă.”, a precizat vedeta.
Cântăreața Andreea Bănică a apărut în revista Playboy. Solista mărturisit că i-a fost foarte rușine și că timp de câteva zile nu a ieșit din casă, relatează click.ro.

Andreea Bănică, despre pictorialul pe care l-a făcut pentru Playboy

”Inițial n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică, potrivit click.ro.
Din banii primiți pentru pictorial, Andreea Bănică și-a luat un apartament.
”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?