Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Andreea Bănică, adevărul despre silicoane. ”Nu mai pot, nu mai am răbdare”

Cântăreața Andreea Bănică s-a săturat să tot fie întrebată dacă are sau nu silicoane. Vedeta a decis să lămurească lucrurile.

Andreea Bănică este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. Posesoarea unui trup cu forme extrem de apetisante, artista știe cum să și le pună în valoare pentru a atrage atenția asupra sa.

Andreea Bănică afișează un bust apetisant, lucru care i-a făcut pe mulți să se întebe dacă nu cumba vedeta are silicoane.

Andreea Bănică a ținut să lămurească lucrurile, explicând că nu are silicoane.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani. De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspund la aceeași întrebare!”, le-a transmis Andreea Bănică celor care o urmăresc în mediul online, potrivit spynews.ro.

”Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de greu. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a adăugat vedeta.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR