Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Alina Pușcaș, corp de 10 plus în costum de baie. Prezentatoarea TV e super bine la plajă!

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 36 de ani, și-a etalat trupul foarte bine lucrat la sală în vacanță. Vedeta a publicat, pe contul său de socializae, mai multe fotografii în care apare în costum de baie, la Marbella. Alina Pușcaș are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, având un corp cu forme de invidiat.

Alina Pușcaș a fost în vacanță în Marbella. Vedeta și-a încântat admiratorii din mediul online cu mai multe imagini în care apare în costum de baie.

Prezentatoarea de televiziune se prezintă impecabil la plajă, având un trup foarte bine tonifiat și o siluetă de vis.

Alina Pușcaș, corp de 10 plus în costum de baie. ”Mâine revin la sport și mâncat civilizat”

”Ultima zi de vacanța in Marbella cere o poza (sau mai multe) in costum de baie 🏝😋🔆 Mâine revin la sport și mâncat civilizat”, a scris Alina Pușcaș în deptul fotografiilor.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Ești frumoasă”, ”ia uite ce pătrățele ai făcut frumoasă doamnă”, ”Arăți minunat se vede cât sport faci”, ”Super”, ”Oricum ești superbă”, ”Arăți super”, ”Ești minunată”, ”Atletă perfectă”, ”Wow, arăți super”, i-au transmis intenauții.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris. Vedeta a trecut prin momente dificile în urrmă cu doi ani. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului 2020. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș le-a povestit fanilor săi din mediul online cum a început relația sa cu cel c are i-a devenit soț, medicul stomatolog  Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață chiar la cabinetul stomatologic. „Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a detaliat Alina Pușcaș.
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR