Categorii: Monden Vedete internationale

FOTO / Actrița de telenovele Gaby Spanic știe cum să înfierbânte imaginația fanilor. Mai provocatoare ca niciodată!

Binecunoscuta actriță de telenovele Gabriela Spanic, în vârstă de 46 de ani, își încântă fanii cu fotografii în care apare în ipostaze sexy.

Vedeta din Venezuela le-a făcut o surpriză fanilor ei din online în acest weekend, postând o fotografie în care apare în costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, într-o ipostază plină de senzulitate.

Imaginea respectivă face parte dintr-un calendar sexy pe care celebra actriță de telenovele l-a realizat anul trecut, punctează tribuna.com.mx.

Vedeta știe cum să atragă atenția admiratorilor săi, postând frecvent imagini în care pozează în ipostaze extrem de provocatoare.

Gabriela Spanic a câștigat, în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. Actrița Gabriela Spanic a fost în urmă cu mai mulți ani victima unei tentative de asasinat. Ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabo, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?