Categorii: Monden

Fostul solist de la Cargo a fost externat! Cum arată și care e starea artistului

Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist al trupei Cargo, a fost externat, la două săptămâni după ce a suferit un accident de motocicletă. 

Pe 1 iulie, fostul vocalist de la Cargo, în prezent liderul trupei Kempes, s-a lovit de o mașină în timp ce se afla pe motocicletă. Șoferul unui autoturism a întors fără să se asigure, iar artistul nu a mai putut evita impactul, intrând puternic în lateralul mașinii. 

Solistul a fost imediat transportat la spital, unde a aflat că are un umăr și un cot dislocate și unde a rămas internat. Kempes s-a ales și cu fractură de piramidă nazală și cu numeroase răni la nivelul feței, pentru că în urma coliziunii casca de protecție pe care o purta s-a spart. 

A mai făcut un accident grav acum 25 de ani

Potrivit Libertatea, fostul solist Cargo a fost supus unor investigații medicale amănunțite, iar pe 2 iulie a fost externat. 

„A ținut Dumnezeu cu el”, a declarat Georgiana Dodan, soția lui Kempes, după teribilul accident. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Potrivit partenerei sale de viață, artistul se simte bine și se recuperează, motiv pentru care nu a anulat concertul pe care îl avea programat în urmă cu două weekenduri: „Cred că îi face bine psihic. Ce să zic, nu-i un lucru bun nici să stai la pat“. 

Ovidiu Kempes a mai avut un accident de motocicletă, în urmă cu 25 de ani, iar iubita lui de-atunci a murit în urma coliziunii.

Vezi imagini de la externarea lui Kempes aici.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important