Categorii: Monden

Fosta soție a lui Răzvan Simion sare la gâtul Lidiei Buble: ‘Rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura adevărului în faţa reflectoarelor’

În urmă cu 5 ani, Răzvan Simion divorța de mama copiilor săi, Diana, cu care are doi copii. Prezentatorul de la Neatza și-a părăsit soția pentru Lidia Buble, însă artista nu a părut deranjată de acest aspect.

Fosta soție a lui Răzvan Simion sare la gâtul Lidiei Buble: ‘Rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura adevărului în faţa reflectoarelor’

Deși au trecut atâția ani, Diana Simion, fosta lui Răzvan, încă o atacă pe Lidia Buble. Zilele trecute, Răzvan Simion a făcut mai multe declarații în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena 1. El a vorbit despre divorțul de Diana, care nu a fost unul tocmai plăcut.

Deranjată de mărturiile tatălui copiilor săi, Diana Simion nu l-a atacat pe Răzvan, ci a sărit la gâtul Lidiei Buble, despre care a afirmat că este falsă.

‘Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat (n.r.: răspunul prezentatorului la întrebarea: «Te-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului?»)! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!’, a declarat Răzvan Simion, în cadrul emisiunii XNS.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Diana Simion a fost părăsită pentru Lidia Buble

Diana Simion a vorbit frumos despre Răzvan, însă nu a ezitat să arunce săgeți otrăvitoare către actuala parteneră a fostului ei soț.

‘El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum şi eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulţi au parte, şi îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii şi nepătate de mizeriile care au făcut ţăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când uşile acestei poveşti au fost închise, şi tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forţeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel ştiut şi trăit de noi, şi niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura „adevărului” în faţa reflectoarelor’, a spus Diana Simion pentru wowbiz.ro.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important