Categorii: Monden

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, clipe grele după moartea acestuia: “Nu pot să conștientizez”

Moartea lui Mihai Constantiescu a lăsat un gol în sufletele oamenilor care l-au iubit şi l-au apreciat. Mihaela Constantinescu, fosta soție a cântărețului, încă nu poate să creadă că bărbatul cu care a împărțit o parte din viață nu mai este. 

Chiar dacă au divorțat, Mihaela şi Mihai Constantinescu au rămas în relaţii foarte bune. Fosta şi actuala soție a artistului, Simona, au fost ca două prietene și i-au fost alături cântărețului până în ultima clipă.

„Este o perioadă sfâșietoare pentru că zilele de după sunt cele mai cumplite.Nu pot să conștientizez[…] Este foarte greu, nu pot să dorm noaptea. Mă rog pentru că eu cred foarte bine în Dumnezeu, știu destul de multe lucruri despre această trecere a oamenilor într-o altă lume”, a spus aceasta pentru Antena Stars.

Cauza morţii lui Mihai Constantinescu!

Îndrăgitul artist a decedat în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil. El se afla internat la Terapie Intensivă.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze, însă fără succes. Mihai Constantinescu a fost resuscitat timp de 50 de minute.

Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viaţa, după ce în urmă cu aproape şase luni a fost găsit inconştient în casă de Simona Secrier, soţia lui.

În ultimii ani, Mihai Constantinescu suferise două intervenţii chirurgicale la inimă. Solistul de muzică uşoară suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat