Categorii: Monden Vedete Romania

Fosta soție a lui Gabriel Cotabiță s-a recăsătorit

Fosta soție a lui Gabriel Cotabiță s-a recăsătorit. Femeia care i-a dăruit artistului trei fete și solistul s-au despărțit în 1997, după 19 ani de relație.

Ioana este profesoară de italiană la un liceu din Capitală, iar în ultimii ani s-a dedicat mai mult pasiunii sale pentru arta plastică.

Fosta soție a lui Gabriel Cotabiță e pasionată de pictură

Fosta soție a lui Cotabiță pictează și a ajuns rapid o artistă bine cotată pe piața bucureșteană. Tablourile sale se vând cu prețuri între 800 și 1.400 de lei, iar recent Ioana a avut un vernisaj. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Fosta soție a lui Cotabiță are împreună cu solistul trei fete, Eliza, Aela și Milena. Acum 22 de ani, când cei doi au divorțat, în presă s-a zvonit că artistul a părăsit-o pe nevasta sa pentru Simona Apreutesei, una dintre concurentele de la „Scoala vedetelor”. 

 

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”