Categorii: Monden Vedete Romania

Fosta gimnastă Monica Roșu face voluntariat pe timp de pandemie. ”Cu gândul la bunica mea”

Campioana olimpică la gimnastică artistică Monica Roșu a decis să se implice în ajutorarea celor care au nevoie în această perioadă de criză creată de pandemia de coronavirus.

Monica Roșu s-a oferit voluntar în cadrul unei campanii care ajută persoanele în vârstă pe perioada pandemiei de coronavirus.


Echipată așa cum trebuie, cu mănuși și mască de proecție, fosta gimnastă Monica Roșu a mers la oameni pentu a le duce pachete cu alimente.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Cu gândul la bunica mea, pe care am pierdut-o acu câțiva ani, ieri m-am hotărât să mă înscriu că voluntar și să dau o mână de ajutor celor din @asociația_europa_verde .
Așa că dimineața mi-am petrecut-o pe străzile din București ca voluntar pentru persoanele în vârstă și cu probleme de sănătate ,împărțind mâncarea pusă la dispoziție de Primăria Capitalei.

Voluntariatul de acest fel este o experiență care te readuce cu picioarele pe pământ după prima ușă deschisă”, a scris Monica Roșu în mediul online.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important