Categorii: Știri Stiri externe Viral

Fostă atletă, atacată cu un obiect de metal aruncat în faţă de o persoană fără adăpost. “M-a privit cu ură“

Jucătoarea de volei Kim Glass, medaliată la Jocurile Olimpice, a dezvăluit rănile îngrozitoare pe care le-a suferit la nivelul feței când a fost aproape orbită de un om al străzii care a aruncat cu o țeavă de metal în ea. Kim Glass a câştigat medalia de argint cu echipa SUA la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing.

Fosta atletă și fotomodel, în vârstă de 37 de ani, a detaliat pe Instagram experiența de coșmar de sâmbătă, arătându-și ochiul drept complet închis, înnegrit și cusut, și cu o tăietură urâtă pe nas.

Kim Glass, fostă vicecampioană olimpică la volei, ieşea de la masă, vineri după-amiază, în momentul în care a văzut un bărbat îndreptându-se spre ea cu un obiect în mână. Apoi, bărbatul a aruncat obiectul spre ea, lovind-o puternic în faţă, potrivit CNN.

“M-a privit cu ură“

M-a privit cu ură. S-a întâmplat totul foarte repede, practic a aruncat obiectul de pe stradă, nici măcar nu era aproape de mine”, a afirmat Kim Glass

“Am multiple fracturi”, a spus ea despre rănile sale, despre care s-a temut inițial că o vor lăsa oarbă la unul dintre ochi.

Bărbatul respectiv era o persoană fără adăpost

Kim Glass își arată rănile îngrozitoare de când spune că a fost aproape orbită de un om al străzii în Los Angeles.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Glass a detaliat cum ieșea de la prânz în centrul Los Angeles-ului când a fost abordată de un om al străzii, în orașul în care localnicii se luptă pentru a-l revoca pe procurorul districtual al comitatului woke, George Gascon, din cauza politicilor sale blânde față de criminalitate, care permit infractorilor deranjați să rămână în libertate.

“Avea ceva în mână”, a spus ea despre omul fără adăpost care “a venit în fugă”.

Violența și degradarea persoanelor bolnave psihic lăsate fără adăpost pe străzile din Los Angeles au fost din ce în ce mai frecventă care a făcut ca mulți să fugă din oraș.

Campania “Recall George Gascon” a prezentat săptămâna trecută peste 717.000 de petiții semnate în speranța de a declanșa un vot pentru a-l demite pe controversatul procuror de top acuzat că pune libertatea infractorilor mai presus de siguranța cetățenilor.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR