Categorii: Monden

Florina Cercel se izolase, după ce a aflat că suferă de cancer pulmonar! Când va fi înmormântată

Florina Cercel a pierdut lupta cu viața la 76 de ani! Îndrăgita actriță aflase că suferă de cancer pulmonar în urmă cu 4 luni. Deși primise diagnosticul crunt, aceasta nu renunțase deloc la fumat.

Florina Cercel se izolase, după ce a aflat că suferă de cancer pulmonar! Când va fi înmormântată

Apropiații sunt șocați de moartea ei și nu-și pot reveni. Maestrul Virgil Ogășanu, colegul ei de facultate și de scenă, a declarat că actrița se izolase și refuza să mai vorbească cu prietenii.

‘S-a închis în ea, nu a mai lăsat în preajmă decât familia și pe cei foarte apropiați. I-a gonit pe toți cei care veniseră să o vadă spunându-le: „Lăsați-mă în pace că vreau să plec!”. Diagnosticul era clar, ea era un om deștept, rațional! E o pierdere mare pentru teatru, pentru noi, colegii, am trăit împreună toate etapele profesiei, ne pleacă încă un partener important! Dumnezeu să o odihnească acolo unde îi este locul’, a povestit Virgil Ogășanu pentru libertatea.ro.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Trupul neînsuflețit al actriței Florina Cercel va fi depus joi, 1 august, la ora 10.00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național. Înmormantarea va avea loc în aceeași zi, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Ortodox, pe Aleea Artiștilor.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR