Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Florin Ristei, despre ocupația iubitei sale: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Florin Ristei  formează un cuplu cu modelul Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile X-Factor, unde el era jurat. Artistul a vorbit despre relația pe care o are cu modelul, ce planuri de viitor are, dar și despre ocupația iubitei lui.

Juratul X Factor a vorbit în cadrul podcast-ului lui Speak despre iubita lui, dezvăluind că aceasta câștigă în două zile cât câștigă el într-o lună.

Mai mult, Ristei spune că în ultimul an Naomi a stat în România, având permis de ședere în țară, dar că iubita lui mai pleacă când are un job.

Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei a mai spus că Naomi Hedman a renunțat la prietenii și job-uri pentru a locui în România.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”, a mai declarat artistul în podcastul lui Speak.

Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei

Invitat în podcastul „La Fileu”, Florin Ristei a vorbit despre relația modelului cu părinții lui.

„Și cât de tare o plac ai mei! Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: «ÎȚI PLACE MÂNCAREA?». «Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege», i-am zis. Ea zice: «DA!». Și el: «VREI SĂ-ȚI MAI DAU?». Cu mama a făcut câteva ore de română, a mai învățat-o. Acum citește aproape cursiv în română. Nu înțelege tot, dar știe să citească diacriticele. Are permis de ședere pe 5 ani”, a povestit Florin Riste

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat