Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Florica Boboi a câștigat „Chefi la cuțite”. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a plecat acasă cu marele premiu

Finala „Chefi la cuțite” 2022 a avut loc joi, 1 decembrie. În marea finală a show-ului culinar de la Antena 1 au ajuns trei concurenți: Adrian Stroe din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea de la Chef Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea. Aceștia s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro, însă Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea a reușit să-l câștige.

Sezonul 10 „Chefi la cuțite” a ajuns la final! Joi seară, 1 decembrie, show-ul culinar de la Antena 1 și-a desemnat marele câștigător. În cursa pentru mult râvnitul trofeu și suma de 30.000 de euro au intrat Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi. Florica Boboi este marea câștigătoare a sezonului 10 „Chefi la cuțite”!

Florica Boboi a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 10

„Doamne, fac infarct!”, a fost reacţia Floricăi atunci când Gina Pistol i-a rostit numele.

În vârstă de 37 de ani,  marea câștigătoare „Chefi la cuțite” 2022 este de profesie bucătar și organizator de evenimente, fiind stabilită în Paris, capitala Franței, alături de soțul ei.

„Doamne, nu mai pot! E visul meu. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis. Deci nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare!”, a mai completat Florica Boboi.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Floricica Baboi a reușit să îi cucerească foarte repede pe trei chefi. La preselecții, ea i-a surprins cu un risotto cu fructe de mare. În audiții, ea a primit două cuțite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După ce a ajuns în bootcamp, aceasta nu a prins un loc în echipe, însă Florin Scărlătescu a fost cel care a adus-o în echipele deja formate.

Nu se aștepta să câștige marele premiu

„Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi s ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat.

Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. Când mă apucă dracii aceia de la Oaș nu mai există nimic. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, spunea Florica Boboi la preselecțiile „Chefi la cuțite”.

„Să câștig e un lucru mare. Nu știu dacă voi ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Eu zic că încercarea moarte n-are, zece e numărul norocos și eu sunt născută pe 10. Mă gândesc că e număr norocos, aici trebuie să fiu eu”, mai mărturisea concurenta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR