Categorii: Monden

Fiul Ozanei Barabancei a dat BAC-ul! Ce notă a obținut băiatul solistei

Ozana Barabancea a trecut recent printr-o perioadă plină de emoții. Motivul este că atât fiul său, cât și fata acesteai au susținut câte un examen important din viața lor.  

Andrew, băiatul Ozanei, a dat examenul de bacalaureat, pe care l-a absolvit cu media 7,11. La scurt timp după afișarea rezultatelor de la BAC, solista a postat pe Facebook un mesaj. Dincolo de mândria resimțită de succesul copiilor săi la examene, Barabancea a transmis și un mesaj acid către oamenii din presă, pe care îi acuză că au scris articole defăimătoare despre copiii vedetelor.  

„Am luat și BACUL!!!!! Am luat și CAPACITATEA! Doamne, mulțumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! Pentru cârcotași, vă amintesc că presiunea părinților sau a presei nu ajută nimănui! Sunt sigură că toți copiii au învățat, poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresați! Am văzut articole despre copii de vedetă, articole defăimătoare! Uitați că sunt copii stresați și jigniți de către presă! Să va fie rușine celor care scrieți urat și defăimător !!!!! Semnează o mama de băiat, băiat care a luat Bacul destul de onorabil, și de fată absolventă de Capacitate!!!! Avem un matur în familie!!!! Mulțumim tuturor profesorilor pregatitori! Am avut un an greu! Numai eu știu cum a fost acest an! Va binecuvântez pe toți”, a scris Ozana.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR