Categorii: Monden Vedete Romania

Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri cutremurătoare la 5 luni de la moartea tatălui său! Ce semne bizare a primit

Marcel Toader a murit la finalul lunii august, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct! Omul afaceri a murit în casa unor prieteni! Marcel Toader a fost înmormântat pe 5 august, la Constanța.

Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri cutremurătoare la 5 luni de la moartea tatălui său!

La 5 luni de la moartea afaceristului, fiul lui, Maximilian Toader, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl său. Mai mult de atât, adolescentul a mărturisit că a primit niște semne mistice ciudate.

„Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom`ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva”, a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Regret că m-am apucat de o treabă cu tatăl meu și nu am dus-o până la capăt, mai exact afacerea de construcții a piscinelor”, a mai declarat fiul lui Marcel Toader.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat