Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Fiica Andreei Berecleanu face mărturisiri. ”Am fost un copil mai rebel, dar acum mi-am revenit”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 47 de ani, a explicat care este relația cu fiica sa, Eva. ”Eu învăț foarte multe de la ea”, a spus prezentatoarea. La rândul ei, Eva a făcut și ea mărtursiri. ”Am fost un copil mai rebel, dar acum mi-am revenit”, a declarat fiica Andreei Berecleanu într-un interviu.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. În prezent, aceasta apare la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoriți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu. Formează un cuplu, însă, de aproape zece ani.

Andreea Berecleanu și fiica sa, Eva, au vorbit despre relația diintre el în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Fiica Andreei Berecleanu face mărturisiri. ”Din păcate, eu cred că sunt mai dură, am fost de fapt mai dură”

”Este sută la sută fetița mea. Mamele au mai multe feluri de priviri: și admirative, și cu grijă. Și cu alint, și cu drag. Ea este mai răbdătoare, e Fecioară. Eu învăț foarte multe de la ea. Este important ca și noi părinții să învățăm de la copiii noștri. Se întoarce roata, lecțiile pe care noi încercăm să le imprimăm de când sunt mici se întorc și în favoarea noastră, la un moment dat”, a declarat Andreea Berecleanu.

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


La rândul ei, Eva, fiica Andreei Berecleanu a spus: „Mama este una, eu o admir pe mama și ea știe asta. Așa cum se uită ea la mine, eu mă uit de două ori mai mult dacă s-ar putea așa la ea. Este exemplul meu și știe foarte bine asta! Cea mai importantă lecție pe care mi-a dat-o a fost să am răbdare.Din păcate, eu cred că sunt mai dură, am fost de fapt mai dură! Am fost un copil mai rebel, dar acum mi-am revenit. Mai important e să cunoaștem copilul și după anturajul lui. E important ca părinții să-și cunoască copiii”.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?