Categorii: Știri Stiri externe Viral

Femeile-piloți ale lui Putin, supranumite “îngerii morții”, trimise la luptă în Ucraina. “Vor merge să servească în concediu de maternitate”

Femeile-pilot din Rusia care au absolvit Școala Superioară de Aviație Militară Serov au fost fotografiate pozând în uniformă după ce s-au antrenat pentru a pilota bombardiere militare strategice în numele răului Vladimir Putin

Un grup de femei-pilot, supranumite “îngerii morții” ai lui Vladimir Putin, vor fi trimise să lupte în războiul sângeros al crudului dictator în Ucraina.

Femeile recent mobilizate au absolvit în forțele aeriene rusești și sunt antrenate să piloteze atât avioane de transport, cât și bombardiere nucleare strategice, potrivit dailystar.co.uk.

Femeile-piloți ale lui Putin, supranumite “îngerii morții”, trimise la luptă în Ucraina

După ce au absolvit Școala Superioară de Aviație Militară Serov, la o paradă de absolvire organizată în weekend în Krasnodar, recrutele au aruncat petale și monede în aer în semn de sărbătoare.

Acestea se vor alătura unui număr mare de soldați ruși care se luptă în prezent cu epuizarea și cu o lipsă profundă de echipament în zona de război din Europa de Est, sub ordinele maleficului lor șef din fostul KGB.

Piloții continuă “în mod glorios” o tradiție

Ministrul Apărării, Serghei Șoigu, care deține această funcție din 2012 și este unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Putin, i-a lăudat pe noii recruți.

Slujitorul Kremlinului, care este atât de prieten cu Putin încât cei doi chiar și-au petrecut vacanțele împreună în munții în care a crescut Shoigu, a declarat că noii piloți continuă “în mod glorios” o tradiție.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

El le-a spus: “Sunteți un punct de referință și un exemplu pentru acele fete care vă vor urma”.

Când femeile și-au început cursul de pregătire de cinci ani în 2017, colonelul Oleg Pchela a emis o declarație bizară care susținea: “Nu am fost niciodată în siguranță. Fetele sunt, de obicei, foarte romantice. Ele au o motivație bună care le va permite să învețe cum să piloteze avioanele noastre militare și să îndeplinească sarcinile comandanților lor. Este o muncă de mare responsabilitate să devii pilot militar. Este o ocupație grea, necesită și valori morale înalte”.

“Vor merge să servească în concediu de maternitate”

Dar nu toată lumea a fost de acord cu noii recruți, iar un critic rus sexist a răbufnit: “Toate aceste fete se vor căsători în curând și vor merge să “servească” în concediu de maternitate”.

Piloții din cadrul programului au fost obligați să treacă printr-un program riguros, cu teste și examene dure și o examinare fizică și fiziologică intensă înainte de a li se permite să se alăture.

Femeile au devenit primele care s-au calificat după cel de-al Doilea Război Mondial, când brutalul Iosif Stalin a deschis această meserie pentru ambele sexe și chiar a acordat 23 de distincții de Eroi ai URSS unor femei pilot.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR