Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Eugenia Șerban, despre starea sa de sănătate, după ce s-a luptat cu cancerul. ”Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice”

Actrița Eugenia Șerban, în vârstă de 52 de ani, a făcut declarații, la o emisiune de televiziune, despre starea sa de sănătate din prezent, după ce s-a confruntat cu o boală cumplită – cancerul. ”Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice”, a declarat Eugenia Șerban la emisiunea moderată de Adela Popescu la Pro TV.

Actrița Eugenia Șerban a fost prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista și-a amintit de perioada grea prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a reușit să o învingă. Aceasta fost diagnosticată cu două forme de cancer – ginecologic și la sân – într-un singur an. Eugenia Șerban a dat detalii despre starea sa de sănătate din prezent.

”Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a declarat vedeta.

Eugenia Șerban, despre starea sa de sănătate, după ce s-a luptat cu cancerul. ”Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău că orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi”

”Legat de alimentație nu am urmărit vreun plan anume. Mânănc o dată pe zi, dar destul de sănătos. Asta făceam și înainte, iar alimentația n-are nicio legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat mie. Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău că orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi”, a mai spus actrița.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Cancerul sper să nu fie o lecție pentru nimeni. A fost doar o încercare a vieții pe care am reușit să o depășesc în totalitate, sper eu. Nu am luat-o ca pe o lecție pentru că nu am vrut să mă consider elevul neascultător de la școală”, a adăugat ea.

“M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a încvheiat Eugenia Șerban.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?