Categorii: Monden Vedete Romania

Eugenia Șerban a împlinit 50 de ani! Cum arată acum actrița

Eugenia Șerban a împlinit 50 de ani și a celebrat alături de familie și de prietenii apropiați, la un restaurant din București.

Ajunsă la o vârstă frumoasă, Eugenia Șerban arată la fel de bine ca de obicei, iar trecerea timpului a fost blândă cu ea. 

Eugenia Șerban a împlinit 50 de ani

Actrița a împlinit, zilele trecute, 50 de ani și a organizat o petrecere pe cinste, unde s-a distrat în compania familiei și a prietenilor apropiați. 

„Până acum am ezitat să-mi serbez ziua de naștere. Nu mi s-a părut important. Acum însa am facut jumătate de secol așa că mi s-a parut o vârstă rotundă. Eu nu mi-am ascuns niciodata vârsta ca alte vedete, nu știu cum au trecut anii peste mine, am un baiat de 26 de ani, cea mai mare realizare a vieții mele”, a declarat Eugenia pentru Click. 

La petrecere au fost prezente și surorile actriței, două dintre ele venind special din Canada pentru această ocazie. 

A apărut pe un „tanc” în inima Capitalei! Apariție inedită a lui David Popovici
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Noi suntem patru surori, două au venit special din Canada, ele s-au stabilit acolo”, a mai spus sărbătorita. 

Printre invitați s-au numărat și persoane publice, cum ar fi Oana si Viorel Lis, Ovidiu Lipan Tandarica, Deea si Dinu Maxer, Dana Savuică, Adina Buzatu, Claudia Ghițulescu și Mihai Mitoșeru.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?