Categorii: Monden Vedete internationale

Enrique Iglesias a dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Cum este alintată fetița

Cântărețul spaniol Enrique Iglesias a dezvăluit ce nume a ales pentru cel de-al treilea copil al său. Artistul a dezvăluit și cum este alintată fetița lui și a fostei jucătoare ruse de tenis Anna Kournikova.

Enrique Iglesias a mărturisit, pentru revista People, cum se va numi fiica sa, care a venit pe lume de curând. Acesta va purta numele Mary (nr. Maria), relatează elpais.com.

Artistul iberic a mai dezvăluit că toată lumea o alintă pe micuță Masha (n.r. Maria în limba rusă).

Enrique Iglesias a afirmat că și-a făcut griji pentru felul în care gemenii săi, Nicholas și Lucy, vor reacționa în momentul în care surioara lor a fost adusă acasă.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Este o diferență de doi ani între ei. Mă întrebam cum o să reacționeze fiecare dintre ei…Însă, sunt încântați, o adoră”, a declarat Enrique Iglesias.

Enrique Iglesias este un cunoscut cântăreț, fiul celebrului artist spaniol Julio Iglesias. Din anul 2001, Anna Kournikova formează un cuplu cu cântărețul spaniol Enrique Iglesias. În afară de bebelușul nou-născut, o fetiță, cei doi mai au împreună gemeni, Nicholas și Lucy, care au venit pe lume în decembrie 2017.

FOTO: Instagram

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?