Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin. ”Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani”

Elena Lasconi a fost ani de zile o prezență obișnuită pe micile ecrane. Aceasta a decis să renunțe la televiziune după 25 de ani la postul Pro TV, iar acum este primar la Câmpulung Muscel. Elena Lasconi le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online că și-a corectat numele de familie din buletin. ”Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani”, a explicat ea.

Elena Lasconi a renunțat în anul 2020 la televiziune, după 25 de ani petrecuți la Pro TV. Fosta prezentatoare de la Pro TV a fost aleasă primar la Câmpulung Muscel.  Ulterior, Elena Lasconi s-a întors în televiziune, aceasta apărând la emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro TV, unde a jucat rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial.

Pe contul ei de socializare, Elena Lasconi a dezvăluit că și-a corectat numele de familie din buletin, după foarte mulți ani. Numele de familie din buletin al acesteia a fost până acum Lăsconi.

Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin. ”Am început demersurile încă de anul trecut și mă bucur că am primit “botezul”, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului”

”Oficial Lasconi. Începând de astăzi numele meu este Lasconi și în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani când am fost înregistrată ca Lăsconi. Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu și muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moștenesc un nume care îi poziționează automat ca privilegiați”, a scris Elena Lasconi în mediul online.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacția de a-l construi prin muncă cinstită și drag de aproape. Mulțumesc familiei mele, dar și strămoșilor mei pentru că și datorită lor sunt ceea ce sunt azi! Am început demersurile încă de anul trecut și mă bucur că am primit “botezul”, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului. Fiți mândri de numele vostru pentru că adunate, împreună înseamnă România!”, a adăugat aceasta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR