Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dramele din copilăria lui Ștefan Stan. ”Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine”

Cântărețul Ștefan Stan, în vârstă de 45 de ani,a fost invitat la o emisiune online, unde a scos la iveală amănunte dureroase din copilăria sa. Acesta a vorbit despre experiențele dure prin care au trecut el și mama lui din cauza tatălui. ”Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine”, a mărturisit Ștefan Stan.

Ștefan Stan este cunoscut publicului larg ca primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României”.  În plan personal, Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au împreună două fetițe – Elif Maria și Mira Maria.

Ștefan Stan a fost prezent la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut dezvăluiri dureroase legate de copilăria  și familia sa. Artistul a mărturisit prin ce momente dificile au trecut el și mama sa din cauza tatălui său. „Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta”, a dezvăluit Ștreefan Stan, relatează click.ro.

 

Dramele din copilăria lui Ștefan Stan. ”Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei”

 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (n.r. cu frații lui) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele”, a mai povestit Ștefan Stan.

Cântărețul a făcut declarații și despre dispariția tragică a mamei sale: „Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. (…)Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor… Pentru mine… familia mea a murit. Eu nu mai am familie. Mama mea era singura familie.(…) Mama mereu m-a împins de la spate. Mi-a zis să merg, să fac ceva. (…)Cel mai bun speaker motivațional, cel mai bun psiholog al meu a fost ea. Omul care mă cunoștea, îmi știa toate lacunele, toți elefanții ăia din pod pe care îi avem toți. Știa tot. Tot timpul mă ghida”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?