Categorii: Monden Vedete Romania

Drama din viața lui Emanuel Neagu, concurent la ”Survivor România”. La un pas să-și piardă fratele geamăn: ”Era legat de pat”

Emanuel Neagu, unul dintre concurenții de la ”Survivor România”, are o poveste de viață dramatică. Acesta a fost la un pas să-și piardă fratele geamăn din cauza cosumului de etnobotanice.

Emanuel Neagu face parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. În viața de zi cu zi, acesta a trecut printr-o experiență care l-a marcat pentru totdeauna, fiind la un pas să-și piardpă fratele geamăn, scrie stirilekanald.ro.

“Aveam un pic peste 16 ani când fratele meu a fost spitalizat, deoarece a fumat etnobotanice; se afla într-un anturaj foarte prost. Au venit salvarea și poliția, l-au luat de pe jos și l-au dus la spital.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Două săptămâni am stat lângă el, împreună cu mama, îi umezeam buzele cu șervețelul. Era legat de pat și nu avea voie să bea apa. M-a marcat experiența. Când eram mici mergeam împreună peste tot. Dar din momentul în care am intrat la liceu, am avut anturaje diferite”, a povestit Emanuel Neagu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?