Categorii: Știri Stiri externe

Două pisici din New Yok, primele animale de companie infectate cu COVID-19 din SUA

Două pisici din New York au fost infectate cu noul coronavirus. Acestea sunt primele animale de companie infectate cu COVID-19 în SUA.

Cele două pisici au fost testate după ce au prezentat simptome respeiratorii.

Prima pisică a fost testată de un meic veterinar. Niciunul dintre proprietarii acesteia nu a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind posibil ca felina să fi fost infectată de cineva din afara casei.

A doua pisică a fost testată după ce a prezentat semne de boală respiratorie, potrivit Mediafax. Proprietarul felinei a fost pozitiv cu COVID-19 înainte ca pisica să se îmbolnăvească.

46.583 de oameni au murit în America de COVID-19

Statele Unite au înregistrat miercuri 1.738 de decese cauzate de noul coronavirus în 24 de ore, în scădere faţă de ziua precedentă.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Numărul total al deceselor de la declanşarea pandemiei în SUA a ajuns la 46.583, fiind cel mai ridicat bilanţ al victimelor COVID-19 la nivel mondial.

Până în prezent, în SUA au fost confirmate peste 839.675 de persoane infectate cu noul coronavirus.

FOTO: Profimedia

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat