Categorii: Monden Vedete internationale

Doliu în cinematografie! A încetat din viață la doar 15 ani după ce s-a luptat cu o boală cumplită

Actrița Nikita Pearl Waligwa a pierdut lupta cu viața la doar 15 ani! Adolescenta era originară din Uganda și fusese diagnosticată cu o tumoră pe creier, în 2016.

Doliu în cinematografie! Actrița Nikita Pearl Waligwa a încetat din viață la doar 15 ani

Nikita Pearl Waligwa era cunoscută din filmul ‘Queen of Katwe’. Colegii ei s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul tinerei în India.

În 2018, actrița a fost declarată vindecată de doctori, însă boala i-a revenit mai agresiv în 2019. Din păcate, medicii au anunțat-o că se confruntă cu o altă tumoră.

Vestea că a murit Nikita a fost dată duminică, 16 februarie, de liceul unde aceasta învăța.

Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită starea marelui...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Ai fost dragă multora și te-am pierdut în urma unei tumoare pe creier la o vârstă atât de fragedă!”, au scris reprezentanții instituției de învățământ.

Nikita Pearl Waligwa a jucat rolul tinerei Phiona Mutesi, considerată un geniu în şah, care i-a adus multe premii internaționale.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?