Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dinu Maxer este în doliu. Tatăl artistului a pierdut lupta cu cancerul. “Mi-a fost și tată și prieten!”

Dinu Maxer trece prin momente dificile, după ce tatăl său s-a stins din viață, la vârsta de 74 de ani. Tatăl lui a murit după lupta cu cancerul. “A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! “, a scris Dinu Maxer, pe Facebook.

Dinu Maxer trece prin momente extrem de grele. Din nefericire, tatăl cântărețului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Artistul a fost cel care a dat vestea, pe contul său personal de Facebook.

Înainte de sărbători, Dinu Maxer anunța că tatăl lui este extrem de bolnav. În urmă cu 13 ani, acesta a avut cancer. Boala a recidivat, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

“Mi-a fost și tată și prieten!”

“A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu…”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

Tatăl cântărețului s-a stins din viață la 74 de ani, cu doar două luni înainte de a împlini 75 de ani.

”Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”

Dinu Maxer a dezvăluit că tatăl său se lupta cu nemiloasa boală de 11 ani, fiind nevoit să petreacă mult timp prin spitale.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cântărețul l-a omagiat pe tatăl său:

”A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui…a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice oră din zi sau din noapte…îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunându-ne „Vreau să-și amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani…dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței, pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR