Categorii: Monden Vedete Romania

Diana Dumitrescu nu mai alăptează, după două luni de la naștere

Diana Dumitrescu nu mai alaptează, după două luni de la naștere. Proaspăta mămică a explicat care a fost motivul și a vorbit despre noua viață alături de fiul său. 

Actrița e în al nouălea cer de când a devenit mamă, deși acum nu îl mai alăptează pe fiul ei, care a primit numele Carol Anton. 

Diana Dumitrescu nu mai alăptează

Diana a povestit că băiețelul său refuza să mai bea laptele său, așa că s-a văzut nevoită să îl hrănească doar cu lapte praf. 

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte șase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înțărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate și nu a mai vrut”, a spus Diana.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Actrița a mai povestit și că s-a chinuit foarte tare să rămână însărcinată, iar atunci când a aflat că va deveni mamă a preferat să se bucure în intimitate. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?