Categorii: Monden

Dezmăț total la petrecerea burlăcițelor organizată de Brigitte Pastramă! Imagini cu distracția fostei soții a lui Ilie Năstase

Briggite Pastramă a avut parte de o petrece a burlăcițelor de zile mari, alături de cele mai bune prietene. Deși este ocupată cu pregătirile pentru multașteptata nuntă, a treia din viața sa, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a distrat și a uitat de griji!

Bruneta a ales să organizeze petrecerea acasă, probabil pentru a putea fi cât mai relaxată și departe de ochii presei. Alături de invitatele sale, printre care se numără Diana Milionăreasa, Oana Roman și Ioana Filimon, Brigitte a îmbracat un costum de baie senzual și distracția la piscină a început. 

Brigitte și prietenele ei au dansat pe manele

La petrecerea burlăcițelor s-au băut licori scumpe și s-au ascultat manele, pe care tinerele s-au mișcat provocator, în frunte cu viitoarea mireasă. Deși prezent la petrecerea burlăcițelor, Florin Pastramă nu a luat parte efectiv la distracție, rămânând observator de pe margine. 

Cei doi, care și-au început relația pe platourile de filmare ale unei emisiuni TV, s-au cununat civil pe 27 mai și pe 7 iulie vor avea loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vezi aici o înregistrare de la petrecere.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR